“Fra fuldtidsalkoholiker til fuldtidsfar” – biografi

Fra Fuldtidsfar til Fuldtidsalkoholiker

Fra Fuldtidsfar til Fuldtidsalkoholiker

Bogen fortæller historien om, hvordan Martin Mollerup Johansen kæmpede for at få fuld forældremyndighed og bopælsret over sin datter. Sagen tog seks år.

Denne bog er hans historie om, at det godt kan lade sig gøre at være tidligere misbruger og alligevel få bopæl og forældremyndighed over sit barn.

Bogen indeholder desuden hjælp til at komme videre, hvis man selv står med en forældremyndighedssag.

Bogen kan købes hos Amazon.

 

 

Læsernes anbefalinger:

“Fantastisk fortælling!!! Læste bogen på en gang – kunne slet ikke lægge den fra mig, da jeg først var i gang. En utrolig rørende, gribende og hudløs ærlig fortælling […].  […] En mand som har stået på livets bund med narko, alkohol, løgne og svigt af værste skuffe. En mand som har kæmpet sig op og tilbage til et værdigt liv – et liv med kone, børn og egen virksomhed. En kamp som jeg ikke i min vildeste fantasi, kan sætte mig ind i. En kamp, som jeg ikke troede, nogen ville opleve eller kunne overleve […] Kan kun sige, at jeg bøjer mig i dyb respekt for Martin og hans ærlighed, hans kamp og hans vilje til, at gøre det bedste han kan. Vil helt klart anbefale bogen til alle!!”
Malene H.

“Martin har i sin bog “Fra fuldtidsalkoholiker til fuldtidsfar” været SÅ hudløst ærlig om sit liv og sin vej til at være fuldtidsfar, som det er sjældent at opleve! Martin fortæller på en måde, så vi alle kan være med på “ hans vej” og føler, at man kan sætte sig – lidt – ind i, hvad han – og også hans familie – har gennemgået på Martins svære vej! […] Læs bogen selv, det kan stærkt anbefales!”
Betty K.

“[…] en god og ærlig bog, der kommer helt derind, hvor det gør rigtig ondt – og man fornemmer virkelig hvor svært det har været for Martin og Familie. Tillykke med bogen – den er bestemt værd at læse og rigtig svær at lægge fra sig.”
Marion H