Hvad siger mine kunder?

Maja var en uvurderlig stor hjælp, da jeg fik skrevet en portrætbog om min kære hustru i anledning af hendes 60 års fødselsdag. Maja var virkelig professionel i sin rolle som koordinator, tovholder og skribent. Hun sikrede “den røde tråd” under hele processen.

Jeg kan varmt anbefale Maja som ghostwriter.

Torben Grodt Petersen, Virksomhedskonsulent

Maja har en helt personlig evne til at være kærlig og ærlig i samspillet, både når det gælder den menneskelige relation og i den professionelle rolle. Maja formår at omsætte tanker, ideer og historier – til let forståelige budskaber, der giver mening for andre end bare “idé-kvinden/manden”. Maja evner lynhurtigt at sætte sig ind i andres situation og guide/vejlede ud fra dette – så man får en følelse af, at blive løftet til et andet og mere personligt niveau. Jeg kan give Maja den bedste anbefaling.

Birgitte Rubæk, direktør Mindset4it

Ingen tvivl om, at Maja behersker sin metier. Hendes seriøse tilgang til medier og stoffet, overlader intet til tilfældighederne. Min varmeste anbefaling af Maja. Jeg har fået den dybeste respekt for det håndværk, som det rent faktisk er, at skrive en ordentlig, seriøs og professionel tekst.

Thomas Work Lopifit

Det er en stor fornøjelse at samarbejde med Maja. Hun arbejder meget professionelt og energisk – og var god til at lytte til hvad jeg havde brug for – og kom hurtigt med en rigtig god løsning, som var lige det jeg havde ønsket.

Sille Lisby Tegnestuen1

Maja er initiativrig og ansvarsfuld, og hun har en professionel indstilling til arbejdet. Hun har evnen til at tale med alle på tværs af faglige skel og organisatoriske niveauer.

Kim Barren Kommunikationschef, Svendborg Kommune

Tidligere samarbejder: